logogroot

Lid worden volwassenen

Voor volwassenen bieden wij een verkort AMV-lesprogramma aan, van ongeveer 4 maanden. Deze lessen zijn bedoeld voor iedereen, die altijd al graag iets met muziek had willen doen en die daar nooit aan toe is gekomen en voor iedereen die zich in wil zetten om onze vereniging in stand te houden.

Als uw kind bijvoorbeeld in de AMV-groep zit, hebt u door het volgen van deze lessen de kans om uw kind in zijn/haar muzikale ontwikkeling te volgen en te steunen. U houdt er misschien wel een fijne hobby, samen met uw kind(eren) aan over. Tijdens deze AMV-lessen leert u de basisbeginselen van de muziek- en notenleer door te spelen op een instrument dat past in de fanfare-bezetting.

Muziek maken in onze gezellige fanfare haalt u even weg uit de dagelijkse sleur. Want: wat sporten is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest. Ook als u vroeger al muzikaal actief bent geweest, zien wij u graag als muzikant binnen komen. Voor iedereen die minimaal op diploma A-niveau speelt of heeft gespeeld, is in onze fanfare een plek. Door lid te worden van onze fanfare wordt u daadwerkelijk betrokken bij veel gebeurtenissen in uw eigen omgeving, die met een (meestal vrolijke) noot worden opgeluisterd.
En ook voor volwassen leerlingen aan de muziekschool geeft de vereniging een aantrekkelijke korting op het lesgeld.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en het gebruik van de website te kunnen analyseren.